dimarts, 1 de març del 2022

FEM UNA AMPOLLA SENSORIAL

Hola a tothom:

Aquest divendres, hem preparat una ampolla sensorial a plàstica!

"El concepte darrere de les ampolles sensorials és molt senzill però és molt eficaç per estimular diferents esferes del desenvolupament infantil. Com que els nens han de manipular l'ampolla, aquestes es converteixen en una eina per exercitar els músculs del braç i la mà. Els nens/es aniran perfeccionant la pinça, el moviment que fan amb el dit polze i índex, a més de coordinar millor els moviments més gruixuts.

Les ampolles sensorials també són ideals per desenvolupar l'atenció. Quan el nen/a dona seguiment als objectes en moviment, aprèn a concentrar-se i abstreure's de la resta dels estímuls. A més, aquestes ampolles estimulen la seva curiositat, interès i desig d'explorar.

Per si no n'hi hagués prou, les ampolles sensorials també són una excel·lent estratègia de relaxació. Si el nen/a se sent ansiós, irritable o frustrat, el moviment gairebé hipnòtic dels objectes que es troben a l'interior de les ampolles l'ajudarà a calmar-se, apartant de la seva ment els pensaments que el pertorben. De fet, aquest simple joc genera sensacions molt plaents."

Què divertit!





 FINS AVIAT!


1 comentari:

  1. Me gustan mucho pero en casa no se puede hacer con Nahia. No presta atención a estas actividades. Parece que solo en el cole.

    ResponElimina