dimarts, 7 de juliol del 2020

DIEM ADÉU A AQUEST CURS

Posem fi a un curs diferent al que estem acostumats, han estat molts dies d'incertesa però gràcies a la vostra confiança, afecte, constància i predisposició hem après a crear una nova forma d'ensenyar i aprendre junts. Agraïm de tot cor el vostre treball diari i la vostra confiança posada en els vostres fills, això ha fet facíl construir en una mateixa direcció i amb un mateix objectiu.
L'equip de la Blau Marí us agraeix que ens hagueu permès entrar en casa vostra i que durant uns mesos hagueu exercit de pares, educadors i professors. Ha estat un repte del qual ens sentim orgullosos d'haver format part !!!
Com ja sabeu el curs que ve arriba carregat de canvis i un d'ells és que diem adéu a Marta, la tutora que durant anys sha encarregat de ser la guia per vosaltres i els vostres fills,  se'n va a conquerir nous reptes i nosaltres no podem estar més orgulloses d'ella !! 
Marta t'agraïm infinitament la teva implicació, la teva professionalitat, el teu carisma, l'actitud, el teu acompanyament ..... una llista d'agraïments que no cabrien en aquest text !! 
Han estat uns anys caminant juntes, aprenent, equivocant-nos, ajudant-nos, evolucionant i això quedarà per sempre en els nostres cors! 
Et desitgem el millor en aquesta nova etapa, bon viatge AMIGA !!!




    BON ESTIU!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada