dilluns, 30 de març del 2020

LA ROTLLANA I LA NOTICIA DE LA SETMANA

La rotllana del matí és una activitat de trobada amb el grup, a l'arribar fem el canvi amb els monitors, els acomiadem i donem el punt d'inici amb aquesta activitat que els ajuda a ubicar-se i a trobar un espai de tranquil-litat.


CANÇÓ DE LA ROTLLANA


Aqui us deixem l'organització de la rotllana del matí, saludem als companys, comptem quants nens han vingut a l'escola i quants no, quin dia és avui, ... durant aquesta setmana us anirem explicant com ens organitzem.



Cada dia de la setmana té assignada una cançó amb la que ens donem el bon dia!! Comencem el dilluns amb "els dies de la setmana". Cantem, signem i ballem tots plegats!

CANÇÓ ELS DIES DE LA SETMANA


LLETRA I PICTOS DE LA CANÇÓ




Dilluns és un dia de moltes emocions, PAT el carter sempre ens porta la NOTICIA de la setmana !! Hi ha un encarregat de portar la bustia de la classe i ens explica si PAT el carter en ha deixat alguna carta amb els aniversaris, celebracions, excursions, ... aquesta activitat va acompanyada de la cançó del PAT el carter.

CANÇÒ PAT EL CARTER


A l'acabar l'activitat, ajudem a recollir la rotllana i cada grup es va a realitzar la següent activitat amb l'adult que li correspon !!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada