divendres, 21 de juny del 2019

BON ESTIU A TOTHOM!!

Posem fi a un nou curs i amb ell se'n van molts sentiments ... 
Ha estat un any ple de bons moments, rialles, creixement, superació, aprenentatges, alegries i fins i tot alguna llàgrima... però estem orgulloses d'haver compartit amb cadascún de vosaltres les vivències que ens han alegrat els dies !!
La Blau marí gairebe per a la majoria de nens és l'entrada a l'escola, l'acollida, l'adaptació d'un lloc nou, un primer contacte amb els seus iguals, un lloc d'aprenentatges, d'habituació de l'entorn .... més tard, passats uns anys, és dóna pas a altres classes per continuar evolucionant i adquirint altres aprenentatges.
Aquest any diem adéu a Gabriel, Daniel, Adib, Aslan i Lucas, 5 personetes que ens han alegrat el cor des de que van arribar a l'aula.
Gabriel trobarem a faltar el teu somriure, el teu afecte, les teves mirades de complicitat i aquest riure que et caracteritza! Continua creixent en la teva nova aventura!
Daniel trobarem a faltar les teves entremaliadures, el teu somriure, els teus jocs amb els teus companys, desitgem que siguis feliç sempre !!
Adib, només hem compartit amb tu 1 any, però hem gaudit del teu afecte, la teva complicitat i els teus riures, desitgem que gaudeixis en la teva nova classe!
Aslan trobarem a faltar les teves abraçades, les teves bromes, les incansables ganes d'ajudar als teus companys, els jocs amb els teus amics, fins i tot les teves entremaliadures !!! Que siguis molt feliç !!!!
Lucas, ha estat un plaer compartir amb tu aquests anys, ets tot amor i deixes marca allà on vas !! Que siguis molt feliç sempre!
A la resta, Tomy, Alex, Alan, Nahuel i Joel ha estat un plaer compartir cadascuna de les vivències d'aquest curs amb vosaltres, veure-us créixer i evolucionar és un privilegi.
 L'any que ve continuem amb la nostra aventura!

Gràcies a les nostres noies Patricia, Nayara, Marina i Judith sempre disposades a tot, constants, còmplices, incansables, afectuoses, pendents !! Sense elles no seria possible realitzar ni la meitat de coses que fem. Ara a gaudir d'unes merescudes vacances noies !!!



Gràcies a tots els papas i mamas de la blau mari per la vostra paciència, constància i per aquesta lluita constant pel benestar dels vostres fills. És un plaer que formeu part d'aquesta gran família!
I per descomptat mil gràcies per aquest fantàstic detall que heu tingut amb nosaltres !! Us ho agraïm de cor !!


La blau mari us desitja un bon estiu !!!!












3 comentaris:

  1. Bon estiu a tot l'equip! Moltes gràcies per tot l'esforç que feu cada dia i per la vostra dedicació!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Gracias a todos y todas os merecéis todo lo mejor!!! Que tengáis un feliz verano y a los peques que se van les deseo todo lo mejor en su anudada y aprendizaje😘

    ResponElimina