diumenge, 25 d’octubre del 2015

L'ESQUIROL TIROL


Avui l’esquirol esta una mica trist pq s’ha passat l’estiu saltant d’arbre en arbre, corrent pel bosc, jugant amb els seus amics, menjant  fruits, pinyons,.... Però ara arriba la tardor i comença a fer fred i necessita un casa on  aixoplugar-se. Així que decideix anar a veure els seus amic que estan molt enfeinats  agafant fruits, llavors, branquetes i fulles per passar l’hivern.
Va a casa de la formiga  i li diu que puc viure amb tu? Ui no que ets molt gran i casa meva és molt petita.., L’esquirol marxa una mica trist.
 Va a casa del cargol i li diu que puc viure amb tu? Ui no  nosaltres ja som, l’esquirol Tirol  marxa una mica trist .
Va a  casa de la papallona i li diu que puc viure amb tu? Ui no que peses massa i aixafaries la flor .... l’esquirol Tirol  marxa una mica trist
Va a  casa del porc senglar i li diu que puc viure amb tu? Ui no que la meva casa està a sota terra i és fosca. l’esquirol Tirol  marxa una mica trist.
Va a  casa de l’ocell i li diu que puc viure amb tu? Ui no que la meva casa està molt amunt i és petita , l’esquirol Tirol  marxa una mica trist.
Què pot fer l’esquirol Tirol? ...... doncs entre tots els seus amics van buscar  solucions... sota terra no, a sobre flor tampoc, sobre les fulles del bosc no, doncs a dalt d’un arbre siiiiiiii.  Així que una vegada decidit on, només calia sabre com, pensa que pensaràs i mirant al seu voltant  van començar a recollir fulles , branques, pinyes, fruits ... i l’esquirol les anava pujant a l’arbre . Quan van acabar tant contents que estaven van decidir preparar un berena amb fruits de la tardor  dels bosc.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada