dimarts, 22 de juny del 2021

FINAL DE CURS 2020/2021

Posem fi a un curs molt exigent ple de nous reptes, aprenentatges i noves mesures degut a la pandèmia. Un cop més ens sentim orgullosos del resultat final i és que hem tornat a demostrar que units som més forts i podem arribar on vulguem. Volem agrair l'esforç i l'entrega diària a cadascuna de les persones que formen part del Nen Deu i en especial a tots els professionals que dia a dia entren a la nostra aula aportant aquest granet de sorra que ens ha fet arribar fins aquí! 

Gràcies a Noah, Alexander, Paloma, Nahia, Gabriel, Alan, Iris i Nahuel perquè ens heu demostrat que sou capaços d'adaptar-vos a qualsevol canvi encara que suposi un gran esforç per vosaltres, sempre amb un gran somriure i aquest és un dels motiu que ens han fet esforçar-nos cada dia pel vostre benestar!

Gràcies a totes les famílies que formen part de la Blau mari, per acompanyar-nos, donar-nos suport, per confiar en nosaltres i per descomptat per la vostra empatia, la vostra constància i tot l' afecte que encara en la distància, ens ha arribat!

Arriba el moment de gaudir de cada instant, de riure, ballar, passejar, anar a la platja, la piscina, visitar les famílies i amics i recarregar piles per a l'any que ve que segur que serà magnífic !!

Gràcies per ensenyar-nos cada dia a ser millors professionals i millors persones!

Alan, Noah, Iris, Alexander, Nahuel, Paloma, Nahia i Gabriel us desitgem un bon estiu i que sempre conserveu aquests somriures que us fa ser tan especials !!!

         Gràcies papis, no deixeu de sorprendre'ns !!


Us deixem el vídeo que hem fet pel final de curs i desitgem que us agradi molt!!






Us estimem molt !!

Patricia, Sara, Roser i Amanda :)


1 comentari:

  1. Os podéis sentir muy orgullos@s por el trabajo que habéis hecho. Cada día más contentos de compartir con Nen Deu y la gente que lo forma, nuestro tesoro más preciado :D

    ResponElimina