dijous, 30 de març del 2017

SETMANA CULTURAL

El dilluns al matí vam inaugurar la setmana cultural.

El punt de trobada ha esta el pati de l’escola i juntament amb la classe amiga ( classe grana) ens han fet entrega d’una capsa amb elements per treballar  sobre la vida de  Madre Carmen. La nostra classe representarà la  “Casa Cuna”.

El Dimarts al matí vam assistir a un concert de la Damaris Gelabert, on vam gaudir de valent amb totes les seves cançons, que formen part de la vida de l’aula i que tant bé coneixem 
   

Dimecres a  la tarda fem de cuiner. Elaborarem una gelatina que l dijous a la tarda compartirem amb tota l’escola a la colenda  de la setmana cultural al pati.




Desprès d’uns dies molt intensos arriba el final d’una gran setmana, en retrobem tots al pati per compartir un berenar. Cada classe ha fet la seva aportació , estava tot molt bo. 



Durant tota la setmana hem  fet la nostra particular ambientació dels orígens de la “Casa Cuna”. No faltava ningú: les mares obreres portant als seus fills , Madre Carmen i les germanes que els  acullen amb amor i tendresa i el frare  Bernabé de Astorga















1 comentari:

  1. Guapísimos todos en las fotos de época, de una cosa estoy segura Madre Carmen disfrutaría mucho a vuestro lado. Por cierto la gelatina os quedo buenísima!!!

    ResponElimina